Tuesday, March 31, 2009

OH GUD SÅ UNDERBART!


Om man hade suttit någonannanstans i Sundsvalls sporthall så hade man kanske hört dessa ord åtminstone en gång! Vi hamnade precis bredvid en afrikansk trumgrupp som var där för att underhålla och trissa upp stämningen i hallen och visst lyckades dom! Jisses vilken match det var, spännande från första till sista minuten men till slut så vann drakarna med 82-71! Nu lever semifinalserien vidare med bortamatch på fredag och hemmamatch på tisdag igen... Tyvärr blev min favvo inte poängbäst men vilken match han gjorde ändå. Kämpade, sprang, slet sig loss och - blev outfoulad! Min personliga åsikt är att Norrköping inriktat sig på att få bort Liam så långnäsa på alla för han fick gå av när det bara var 3-4 minuter kvar *skrattar*


I övrigt så har vi en tänkvärd minut för Jarl Alfredius som så tragiskt gick bort inatt. Ett mer känt ansikte med ett mer okänt namn har jag sällan varit med om. Namnet så mig ingenting men ansiktet kändes igen sedan flera år tillbaka. Det känns som att nyheterna inte lästs av så många andra än honom... Sov gott i Niangiala!


Till sist - Kom ihåg ipredlagen imorgon men också att det är första april..Låt ingen lura er - skratta med dina vänner istället för åt dem. Ett gott skratt förlänger livet så ta chansen =)

No comments: