Sunday, November 9, 2008



Alltså, jag förstår verkligen inte. När man går till frisören, uttryckligen säger att man vill förändra sin frisyr och färg så att det verkligen SYNS, då kommer man därifrån med lite mörkare hårfärg och tre halvröda slingor... Jag förklarade för henne att jag inte var nöjd, att det syntes FÖR LITE och inte hade lust att betala fullt pris alt. få komma tillbaka och göra om det så svarar hon "ja, tyvärr så kan man inte lägga in några fler slingor ännu eftersom vi precis färgat det mörkare. Men det är väl fint som det är?!" Ja, det håller jag ju inte med om speciellt eftersom jag betalat ganska mycket pengar för att gå till frisören och inte färga själv hemma. Så nu sitter jag här hemma och undrar:

- Hur ska jag få det som jag vill just nu?

- Kan man ringa och klaga till hennes chef på måndag så de får veta att jag inte blev nöjd?

- Är det jag som överreagerar och kanske ska tycka att det är fint som det är och vänta med att bli nöjd till nästa besök?

- Blir det ett nästa besök efter detta?

- Spelar det egentligen någon roll, jag har ju redan pojkvän ?!?!??!

Mycket är det som snurrar i huvudet för närvarande och jag borde egentligen vara glad och nöjd, jag har ju en sambo som har det betydligt värre än mig, med gipsad arm och allt. Sedan har vi ju underbara katter och en fantastisk hund som gör livet värt att leva - SÅ VAD SPELAR EGENTLIGEN ETT MISSLYCKAT BESÖK HOS FRISÖREN FÖR ROLL?!?

Mungiporna upp och bortse från att luggen är snedklippt. Nu är det pappornas dag och vi ska vara glada för dem ;o) Grattis på farsdag alla pappor!

No comments: